Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOMAŽLICE B - SKPP A 0 : 1 , RAPID - SKPP B 1 : 2

ZVENKU PARÁDNÍCH ŠEST BODŮ

 

 
DOMAŽLICE "B"  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 1 
 
Branky :   Heller
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Mudra , Klich ( 46´Heller )  -  Bednář , Flachs ( 63´Maxa ) , Vohrna (  63´Tětek ) - Provod  , Demeter ( 88´ Trojovský ) , Vodrážka J ( 63´ Frank )
  
Edelman , Vanc
 
 
Fotografie ze zápasu : 

 

 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Muži věděli o zaváhání pronásledovatelů z Aritmy a to jim asi ze začátku trochu svazovalo nohy . Domácí byli daleko živější, ale s jedinou jejich nebezpečnou střelou si poradil Vojta Suchý v naší bráně . Zhruba od poloviny poločasu jsme začali hru vyrovnávat a od začátku půle druhé už jsme byli lepším týmem, ale ze spousty velmi nadějných situací jsme ne a ne prosadit . Nakonec jsme se prosadili po dohraném rohovém kopu, kdy si na hranici vápna počkal na balon David Heller a neskutečnou "pumelicí" prostřelil vše, co mu stálo v cestě . Domácí se sice zmohli na závěrečný tlak, ale obě jejich hlavičky šly daleko mimo naší svatyni, takže 0 : 1 a konec !
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Domácí jsou ve formě - 3 zápasy a devět bodů je prostě něco, co Vás dostane do pohody a bylo to prostě vidět . Nám to zase chvíli trvalo než jsme se rozběhali, ale i v té době, kdy měli domácí herně navrch, tak jsme hráli dozadu velmi dobře .V konci  poločasu už to bylo od nás lepší a od začátku druhého poločasu jsme už začali šlapat pořádně na pilu , jenže jsme z opravdu spousty nadějných akcí prakticky vůbec nedokázali zakončit . Když jsme pak na posledních 25 minut poslali do hry další 3 čerstvé hráče náš tlak ještě zesílil a nakonec z toho byla vítězná branka . Zase můžeme slavit a zase jen do pondělního odpoledne , protože jestli si začneme myslet, že už to máme v kapse , bude zle  - nedobře!!!
 
 
 
  
 
 
 
RAPID  -  SK PETŘÍN "B"   1 : 2
 
Branky :  Hofman 2
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman -  Vanc , Trojovský , Mareš , Voves ( 70´Kacerovský ) - Tětek  , Rada , Salák  -   Hájek ( 55´Kotěšovec ) , Hofman ( 80´Šedivý ) , Frank ( 46´Vodrážka Dan )
 
Vobruba , Jandoš
 
 
Béčko sehrálo na Rapidu parádní part se skvělým výsledkem . Sice jsme museli utkání otáčet, ale to jsme stihli už v první půli po dvou trefách Filipa Hofmana . Ve druhé půli jsme měli paradoxně daleko více šancí , ale gól už nepadl žádný 
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky  : . 
 
Poslední dobou mají zápasy s Rapidem prostě koule a nejinak tomu bylo i tentokrát . Výborná hra z obou stran se spoustou nadprůměrných výkonů a k tomu ještě výsledek 1 : 2 pro nás = prostě obrovská spokojenost . My jsme trochu trochu na risk povolali kluky z naší U19, kteří toho s námi moc ( prakticky nic ) nenahráli, takže se to chvilku tak nějak hledalo, ale postupem času to bylo výborný !
 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář