Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - HOŘOVICE 3 : 0 , SKPP B - CHOTÍKOV

ÁČKO PORAZILO HOŘOVICE , BÉČKO CHOTÍKOV

 

MUŽI
 

 

  SK PETŘÍN "A" - HOŘOVICE   3 : 0
 
Branky :   Demeter , Flachs , Klich
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Treml  , Kohout , Trojovský  , Klich  -  Bednář , Nový ( 72´Flachs ) , Heller ( 72´Tětek ) - Provod  , Demeter ( 72´ Frank, 90´Lisý  ) , Vodrážka J.  ( 63´ Vohrna  )
  
Edelman , Maxa
 
 
Fotografie ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Muži vlétli na Hořovice ve velkém stylu , ale půlhodinovou jasnou převahu proměnili jen jedním gólem, to když přihrávku Lukáše Nového do vápna propustil Honza Vodrážka mezi nohama až na Aleše Demetera a ten zasouval už do prázdné hořovické brány . Potě hosté hru vyrovnali a dá se říci, že tak nějak fifty fifty to bylo až do 80 min. To se k balonu ve vápně dostal mladý Martin Frank a jeho oblouček na zadní tyč parádně uklidil další benjamínek Honza Flachs - 2 : 0 . Zápas už se od té chvíle jen dohrával a v samotném závěru se ještě z velmi kuriozní trefy radovali Patrik Klich  -  3 : 0 a hotovo 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :  první půli jsme hráli fakt dobře a hosty jsme na vlastní polovinu vlastně vůbec nepustili . Po té úvodní brance jsme trochu polevili a hosté byť bez šance, hru v poli srovnali . Ve druhé půli se dostali i do několika zakončení, ale ani jedna střela nebyla pro našeho Gagu v bráně moc nebezpečná . Když jsme pak po souhře dvou mladíků dali druhý gól, bylo hotovo . Musím ale kluky pochválit, chyběli nám dva zkušení zadáci Honza Mudra s Vencou Lisým a poradili jsme si s tím skvěle . Zase jsme už mohli použít dalšího ostříleného borce Lukáše Nového a na to, že měsíc nehrál, zahrál skvěle . No a zase musím vyzdvihnout naše střídající hráče ! To se to potom hraje, když vyndáte dobré hrající ,ale utahané a dáte tam dobře hrající ,ale čerstvé !!!
 
 
 
  
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  CHOTÍKOV   1 : 0
 
Branky :  
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman -  Maxa , Kacerovský , Mareš ( 46´Plecitý ) , Voves  - Tětek  , Rada ( 72´Vobruba ) , Salák ( 46´Flachs )  -   Hájek  ,  Kotěšovec  ( 46´Vodrážka D ) , Jandoš ( 46´Hofman )
 
Havelka , Petr
 
 
Béčko chtělo připravit hosty o jarní neporazitelnost a od začátku se do svého soupeře zakouslo s pořádnou chutí. Chotíkov se sice docela dobře postavil, když mohl tak zdržoval a občas do někoho drcnul, ale to bylo asi tak vše co na Petříně ukázal . Naše mladá letka sice ve hře naprosto dominovala, ale bylo znát, že týmu s věkovým průměrem hluboko pod 20 let, chybí trochu zkušenosti hlavně v útočné fázi . Takže nám nakonec museli pomoci ostřílení borci v černo- žlutých barvách, když si chvíli před koncem srazili do vlastní sítě přihrávku našeho Pidy Hájka.
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky  : . 
 
Těch pár zkušených, kteří  nastupují za bégo, jsme tentokrát museli použít v sobotu při zápasu áčka, takže jsme v pátek poslali do boje opravdové mládí a byť spolu někteří hráli uplně poprvé v životě, tak to zvládli skvěle . To, že jsme nedali hostům nakládačku je zásluha hlavně jejich brankáře Bejdáka, který vytasil hned několik parádních zákroků a naší impotence v zakončení . Co se ale  týče samotné hry, tak musím všechny kluky pochválit , protože ten rozdíl ve všech herních činnostech byl obrovský a to jsme hráli s týmem, který je v jarní tabulce dokonce před námi . 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář